2012

 

 

 

Donderdag 20 & vrijdag 21 december 2012, AMSTERDAM

In samenwerking met Opera Studio Nederland speel ik mee in de spannende opera van Benjamin Britten: The Rape of Lucretia. De concerten beginnen om 20:00 in de Doelenzaal aan de Kloveniersburgwal 87. Toegang is gratis! Kijk voor meer informatie op www.operastudio.nl.

 

 

 

Zaterdag 15 december 2012, DEN HAAG – let op: concert gewijzigd! Voor het actuele programma zie www.newdutchacademy.nl.

Een prachtig kamermuziekconcert in de balzaal van de Raad van State, met collegae Simon Murphy (altviool), Caroline Kang (cello) en Shuann Chai (fortepiano). Op het programma staan werken van o.a. Mozart (Kegelstatt-Trio), Beethoven, Mendelssohn en Stamitz. Voor het precieze programma en informatie over kaartverkoop, klik hier.

 

 

Vrijdag 14 december 2012, WAGENINGEN

Samen met zangeres Murni Suwetja en pianist Mark Toxopeus speel ik werken van o.a. Schubert en Spohr in de serie Arboretumconcerten. Voor meer informatie zie www.arboretumconcerten.nl.

 

 

7 t/m 9 december 2012, WEILBURG, DUITSLAND

Samen met de Capella Weilburgensis speel ik de Missa Solemnis van Beethoven op historische instrumenten. Er wordt een cd-opname gemaakt, zodra die te bestellen is, zal ik een link op de website maken.

 

 

Maandag 26 november 2012, MÜNSTER, DUITSLAND

Het Thalia Ensemble speelt werken voor vier blazers en fortepiano. Voor meer informatie zie www.thaliaensemble.nl.

 

 

Zondag 25 november 2012, DEVENTER

Concerto d´Amsterdam speelt het Requiem van Mozart op historische instrumenten in de Lebuïnuskerk in Deventer. Voor meer informatie zie www.concertodamsterdam.nl.

 

 

Vrijdag 16 november 2012, BREDA

Het Rodion Trio speelt Carnaval in Parijs in de Waalse Kerk in Breda. Voor meer informatie zie www.waalsekerkbreda.nl.

 

 

Zondag 28 oktober 2012, NEDERHORST DEN BERG

Het Rodion Trio speelt Carnaval in Parijs in Het Jagthuis in Nederhorst den Berg. Voor meer informatie zie www.jagthuis.nl.

 

 

Zaterdag 20 oktober 2012, MAASSLUIS

Het tweede concert van de New Dutch Academy met het programma “Black Magic”, nu in de grote kerk in Maassluis. Zie deze website voor meer informatie!

 

 

Donderdag 18 oktober 2012, DEN HAAG

De New Dutch Academy speelt in de Anton Philipszaal in Den Haag!  Het jubileumseizoen begint met een spannend programma getiteld “Black Magic”… Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de site van de New Dutch Academy.

 

 

Donderdag 11 oktober 2012, LEEUWARDEN


Het Rodion Trio krijgt de Zilveren Vork uitgereikt, de prijs van concertzaal De Harmonie voor het beste lunchconcert van het seizoen 2011/2012! Natuurlijk speelt het Rodion Trio bij deze gelegenheid ook werken uit het gelauwerde programma Carnaval in Parijs. Meer informatie? Kijk op www.harmonie.nl.

 

 

Zondag 2 september 2012, UTRECHT


Het Thalia Ensemble speelt in uitgebreide bezetting op het Festival Oude Muziek in Utrecht, als onderdeel van de Fringe-concerten. Op het programma staan werken van Haydn, Mozart en Beethoven voor blaasoctet! Klik hier voor de website van het Festival Oude Muziek. De toegang is gratis.

 

 

22 t/m 24 augustus 2012, ANTWERPEN, BELGIË

Het Thalia Ensemble is als Promising Ensemble te gast bij het IYAP (International Young Artist’s Presentation) en speelt Mozart, Beethoven en Danzi op historische instrumenten. Voor de website van het IYAP, klik hier.

 

 

5 augustus 2012, RUIGOORD (AMSTERDAM)

Het Rodion Trio speelt het Carnaval des Animaux van Camille Saint-Saëns tijdens het Festival Landjuweel!

Klik hier voor de website van Ruigoord.

 

 

Zaterdag 7 juli 2012, LEITHEIM, DUITSLAND

Het Thalia Ensemble speelt werken voor vier blazers en fortepiano tijdens de Leitheimer Schlosskonzerte. Voor meer informatie klik hier.

 

 

23 & 24 juni 2012, TIEL & AMSTERDAM

Het Amstel Strijkers Ensemble met op het programma o.a. het klarinetconcert van Gerald Finzi. Voor meer informatie zie www.amstelstrijkers.nl.

 

 

Zondag 10 juni 2012, WAGENINGEN

Het Rodion Trio speelt Carnaval in Parijs. Voor meer informatie zie www.arboretumconcerten.nl.

 

 

Zaterdag 2 juni 2012, ORLÉANS, FRANKRIJK

Le Nozze di Figaro in het theater van Orléans, met Barokopera Amsterdam op historische instrumenten. Voor meer informatie zie www.barokopera.nl.

 

 

25 mei t/m 12 augustus 2012, PALEIS SOESTDIJK

Orfeo ed Euridice van Willibald von Gluck, in en op de vijver van paleis Soestdijk. Voorstellingen zijn elke dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond, aanvang 21:45. Voor meer informatie en reserveringen zie www.deutrechtsespelen.nl.

 

 

Donderdag 10 mei 2012, DEN HAAG

Samen met leden van de New Dutch Academy speel ik het klarinetkwintet van Mozart in de Anton Philipszaal, op historische instrumenten. Voor meer informatie zie www.newdutchacademy.nl.

 

 

29 april t/m 6 mei 2012, ITALIË

Het Amstel Strijkers Ensemble op tournee naar Italië, met op het programma o.a. het klarinetconcert van Gerald Finzi. Voor meer informatie zie www.amstelstrijkers.nl.

 

 

Zaterdag 21 april 2012, MAASSLUIS

Samen met het Osmosis Ensemble speel ik het Septet van Ludwig van Beethoven en het Nonet van Luis Spohr. Voor meer informatie zie www.osmosis-ensemble.nl.

 

 

9 t/m 11 maart 2012, HILVERSUM, AMSTERDAM, HOORN

Het Thalia Ensemble speelt werken voor vier blazers & fortepiano, uitgevoerd op historische instrumenten. Voor meer informatie zie www.thaliaensemble.nl.

 

 

Vrijdag 24 februari 2012, LEEUWARDEN

Het Rodion Trio speelt Carnaval in Parijs in De Harmonie. Voor meer informatie zie www.rodiontrio.nl.

 

 

Donderdag 16 februari 2012, GRONINGEN

Het Rodion Trio speelt Carnaval in Parijs in de Oosterpoort. Voor meer informatie zie www.rodiontrio.nl.

 

 

29 januari t/m 4 februari 2012, BREDA, HOORN, AMSTERDAM

Het Thalia Ensemble speelt werken voor blaaskwintet, uitgevoerd op historische instrumenten. Voor meer informatie zie www.thaliaensemble.nl.

 

 

Zaterdag 14 januari 2012, ROTTERDAM

Qallupilluit. Kindervoorstelling van het RBO Sinfonia in De Doelen in Rotterdam. Voor meer informatie zie www.stichtingkoorbegeleidingen.nl.

 

 

Zaterdag 7 januari 2012, HILVERSUM

Het Rodion Trio speelt Carnaval in Parijs. Voor meer informatie zie www.rodiontrio.nl.